Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Prijava

Pozabil/a sem geslo

Vodstvo foruma

Administratorji:

Brooke,

Rachel,

Haley,

Jasmine

Super mod:

/

Moderatorji:

Peyton

Info

Mesec:

September

Vreme:

v notranjosti oblačno, na obali sončno

Otvoritev foruma:

/

Info nr.2

Top član meseca:

Najboljši pisec meseca:

Jasmine

Special corner^^

2 posters

:: Chat Room :: Trash

Go down

Special corner^^ Empty Special corner^^

Objavlja by Brooke Ned Sep 14 2008, 18:33

Torej kot administrator in founder tega foruma sm si prvoščla eno temo v kateri bom pisala kdo si zasluž kšno pohvalo in use kar se novega dogaja na tem forumu Wink Občasno mi bo pomagala tut moja zvesta Rachel in Sean, mogoče pa tud Hailey^^. Torej prva stvar, ki jo MORM napisat na tem forumu je naslednja.

Res je, da sm sem se js spomnla tega foruma in da sm ga js 'odprla' in to, ampak mene večinoma zard drugih obveznosti med poletjem ni blo gor. Na hitr sm ga zasnovala in pol hinausko nism mela nč več časa za tole. In zdj vm bom povedala, kdo je NAJBOLJ zaslužen za to, da je forum danes tak kt je.

Pohvala najprej moji Rachel, k je kriva, da forum tko prekleto/super/božansko lepo izgleda. Res hvala ti, super si, obvladaš sceno I love you
Pa tut Seanu k se je tok potrudu z opisi vseh likov, ki so navedeni. Men se tega ni dal delat in tega sploh nism planirala, ampak on se je odloču, da to pač more bit in res hvala hvala hvala za to I love you
Pa še Haley za vse teme k jih je odprla (netiquette je res super spisala) in upam, da bo ostala na vrhu pr ns, k je svet lepši Razz I love you

Resno folk, njim morte bit zaslužni za to, da je forum tok lep pa tok kvalitetno narjen sunny

sej veste, pr vsaki stvari more bit tuki en k je tuki sam zard lepote. and that's me *muahahaevillaugh* Embarassed

Bodte v rožcah flower
Brooke
Brooke
The Bitch
The Bitch

Female
Število prispevkov : 43
Starost lika: : Starost lika:
Registration date : 15/05/2008

https://onetreehill.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Special corner^^ Empty Re: Special corner^^

Objavlja by Rachel Tor Sep 16 2008, 15:20

Okej potem si bom pa še jest vzela to čast, da napišem prvi post v tej temi in ga namenila svojima predragima adminoma in moderatorki, ker smo s skupnimi močmi resnično pripeljali forum na začetek in upam, da ga bomo skupaj vodili kar nekaj časa, čeprav dvomim, da bo forum brez padcev, pa kljub temu upam, da jih bomo skupaj uspešno prebrodli.

Torej ja...čeprav je Brooke dejala da je tukaj le zaradi lepote, sama ne mislim ravno tako. Kljub temu, da je bila na forumu med izdelavo veliko večino časa odsotna, je še vedno ona tista, katere ideja je vse skupaj, ki je zaslužena, da je taka ekipa kot smo mi sploh prišla skupaj in naredila ta naš mali/veliki ponos, katerega sedaj gledate. Napisala je pravila, odprla kar nekaj tem, nas spodbujala in vse, tako da draga tudi ti imaš velike zasluge, da je forum kakršen je, oziroma, da sploh obstaja v veselje vsem navdušenim rpg piscem in oth navdušencem.

Sean je pri vsem tem pa tako ali tako spet svoj razred zase in s tem mislim njegove opise oseb, ki so kot vedno enkratni. Ne samo, da vanje vedno vnese več kot preve drame in zapletov, tudi vedno nas preseneti s svojo brezmejno domišlijo, ki mu vedno narekuje nove in nove like. In verjemite, ko jih zmanjka se nam ni treba bati, da bomo ostali brez. Tako da ostani z nami, tak kot si, poln inspiracije in talenta.

Haley --> naša draga moderatorka, oziroma super moderatorka, ki bo skrbela za veliki red na forumu in je naša desna roka kakor bi se lahko reklo. Lahko smo ji samo hvaležni, da je z nami, saj je izvrstna rpg pisateljica, odlična prijateljica in lahko bi se reklo da bo s tem forumu k vsem ostalim njenim pozitivnim stvarem prišel še naziv odlične moderatorke.

Vsi ostali pa, ki ste veliki navdušenci OTH serije ali pa nikoli uničljivi rpg pisci, želim vam, da vam bo na forumu lepo, da vam je všeč sem slišala že iz kar nekaj pohval in to me več kot veseli, tako da stay cool in ne zapustite nas. Še posebej hvala vsem prvim opisanim, ki so se na naš oglas odzvali že prvi dan, sepravi na dan otvoritve in resnično, resnično upam, da ostanete z nami kakor dolgo bo forum živel in stal na temeljih na katerih je postavljen. srčk
Rachel
Rachel
Bitch helper
Bitch helper

Število prispevkov : 102
Starost lika: : 17 let
Skupina lika: : Cherleaders
Kraj lika: : SunsetBird

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Rachel Ned Nov 02 2008, 20:33

srčk OKEJ MORAM OBJAVITI TUKAJ! NOVI MODERATORKI STA PEYTON IN JASMINE! UPAM DA BOSTA NA FORUM PRINESLI ČIM VEČ NOVEGA IN NEZNANEGA. DOBITA DOSTOP DO NAŠEGA KOTIČKA IN NAZIV MODERATORK! srčk
Rachel
Rachel
Bitch helper
Bitch helper

Število prispevkov : 102
Starost lika: : 17 let
Skupina lika: : Cherleaders
Kraj lika: : SunsetBird

Nazaj na vrh Go down