Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Prijava

Pozabil/a sem geslo

Vodstvo foruma

Administratorji:

Brooke,

Rachel,

Haley,

Jasmine

Super mod:

/

Moderatorji:

Peyton

Info

Mesec:

September

Vreme:

v notranjosti oblačno, na obali sončno

Otvoritev foruma:

/

Info nr.2

Top član meseca:

Najboljši pisec meseca:

Jasmine

Brookes corner^^

3 posters

:: Chat Room :: Trash

Go down

Brookes corner^^ Empty Brookes corner^^

Objavlja by Brooke Tor Sep 16 2008, 17:00

okej, js pač na use načine ustvarjam, zato bom več al mn dajala use gor. pišm trenutno en roman k bi ga rada delila z vami in ga ni še noben vidu in da mal pokomentirate, drgač pa pišm tut pesmi, kreiram obleke (zaenkrat v glavi in na papirju), itd. sm vsestranska zato bom malo mešano dajala gor. zaenkrat vm dam začetek mojga romana k je še brez naslova in zato poleg tega izbiram tut naslov, k bi ga vi predlagal. Wink

pride takoj Smile
Brooke
Brooke
The Bitch
The Bitch

Female
Število prispevkov : 43
Starost lika: : Starost lika:
Registration date : 15/05/2008

https://onetreehill.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Brookes corner^^ Empty Re: Brookes corner^^

Objavlja by Rachel Tor Sep 16 2008, 17:06

amm dear. a avije bi mi tud nrdila od danneel harris?? Razz hhehe
Rachel
Rachel
Bitch helper
Bitch helper

Število prispevkov : 102
Starost lika: : 17 let
Skupina lika: : Cherleaders
Kraj lika: : SunsetBird

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Brooke Tor Sep 16 2008, 17:08

izseki bodo kratki, da bo bolj zanimivo, mam že kr neki napisan, ampak še zmer ne spet tok velik. pa dajala bom tko-vsaj probala bom, da vam bo bolj zanimivo in da boste hotl še brat Razz

1.del

Ne vem kako naj začnem. In po res dolgem razmišljanju sem ugotovila, da je najbolje začeti z interpretacijo trenutnega stanja. Del, kjer sedim za računalnikom vam je verjetno jasen. In verjetno tudi ni skrivnost, da mi je strašno dolgčas. Petek zvečer, jaz pa preživljam večerne ure v svoji sobi z spuščenimi žaluzijami na oknih. Starša sedita v sosednji sobi, kar je v resnici še bolj patetično kot se sliši, vendar lahko ta dejavnik nekako miselno preskočimo. Sestra je spet nekje v mestu, vendar me sploh ne zanima s kom in koliko časa, saj v zadnjem času živi samo za zabave. Zadnjič me je vprašala, če sploh še imam prijatelje. In tudi ta del mi ni najbolj jasen, vendar se je potem zagovarjala s tem, da je samo mislila, da jih nimam, ker vse petke presedim doma. Resnica je bolj ta, da sem preveč lena. Verjetno se ravno zdaj moje prijateljice vrtijo v ritmu glasbe v kakšnem klubu. Ampak to ne spremeni dejstva, da še vedno sedim za računalnikom. Po nekaj minutah brezciljnega brskanja po spletnih klepetalnicah sem se sprehodila do spodnjega nadstropja, kjer sem zavila v kuhinjo. Iz hladilnika sem vzela mleko v tetrapaku in preostanek spila na dušek. Usedla sem se na kuhinjski pult in se zazrla skozi okno. Stegnila sem se po mamine cigarete na hladnilnik, saj mi jih je spet zmanjkalo, potem pa od nekje privlekla še pepelnik. S prižgano cigareto v roki sem nekaj časa strmela skozi okno, potem pa opazila, kako se je v sosednji hiši v pritličju prižgala luč. Tega nisem bila navajena, saj je bila sosednja hiša prazna že odkar sem bila živa. In to je bilo že osemnajst let.

Kmalu so se v hiši prižgale vse luči in pred njo se je pripeljal velik tovornjak. Iz hiše je stopil par srednjih let, kaj kmalu pa so iz tovornjaka v hišo začeli nositi pohištvo. Zaslišala sem korake do kuhinje in polg mene je že stala moja mama. "Si vedela za to?" sem ji pokazala na prizor, ki sem ga opazovala. Pokimala je, potem pa si še sama prižgala cigaret. "Ti nisem povedala?" me je vprašujoče pogledala, jaz pa sem le nemo odkimala. "Ne. Nisem vedela, da bi se karkoli dogajalo," sem zasanjano odgovorila. Živeli smo v manjšem kraju in tu se je hitro vse izvedelo. "Vselila se bosta starša z fantom tvoje starosti, kakor sem uspela izvedeti. Tiste stare vešče v kofetarskem klubu mi niso hotele povedati ničesar več," se je nakremžila. V našem kraju je bilo nekaj starejših žensk, ki so vsak dans sedele na drugi terasi in ob pitju kavice izvedele vse, kar se je dogajalo v preteklem dnevu. "Lahko noč mala," mi je dejala in ugasnila cigareto v pepelniku, potem pa potiho odšla gor. Tudi jaz sem ugasnila svoj cigaret, potem pa se se polna pričakovanja kdo so bili naši novi sosedje odpravila na vrt. Naš in sosednji vrt je ločevala samo nižja živa meja in tako sem brez problema videla vse, kar se je dogajalo na sosednji strani. Še vedno ni bilo na spregled fanta, ki mi ga je omenila mama. Nekaj časa sem stala ob našem vrtu, potem pa je mojo pozornost pritegnila luč v oknu v drugem nadstropju. Opazila sem senco, ki se je vse bolj približevala oknu, potem pa je človek, katerega obris sem videla v sobi odrgnil zavese. Iz teme seje prikazal mlad fant, ki je nemo strmel vame. Pogledala sem ga nazaj in še vedno je gledal v mojo smer. Nisem vedela točno kaj naj naredim in na hitro sem mu pomahala. Čez nekaj trenutkov mi je pomahal nazaj, potem pa je izginil iz sobe in za seboj ugasnil luč. Po tem, ko ga ni bilo več na spregled sem odšla nazaj v hišo in takoj zavila v svojo sobo. Nisem ga dobro videla, toda na njem je bilo nekaj kar me je pritegnilo.
Brooke
Brooke
The Bitch
The Bitch

Female

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Brooke Tor Sep 16 2008, 17:10

Rachel je napisal/a:amm dear. a avije bi mi tud nrdila od danneel harris?? Razz hhehe

I probably forgot to tell.
hm, I don't do avatars&&that shit Razz
nism nadarjena za računalniško znanost, itd.
&& nimam photoshopa.
tko da nou go^^

sorry.
Brooke
Brooke
The Bitch
The Bitch

Female

Nazaj na vrh Go down

Objavlja by Nathan Tor Sep 16 2008, 20:00

Začetek je obetaven, upam, da boš nadaljevala tako srčk
Kej več pa zaenkrat ne morem povedat ampak nestrpno čakam nadaljevanje. srčk

(Drgač pa spoštujem vse mlade pisce takšne in drugačne. Pa upam, da boš z nami delila tudi kšno modno kreacijo srčk )
Nathan
Nathan
Member
Member

Male
Število prispevkov : 14
Starost lika: : 17
Skupina lika: : Basketball Team
Kraj lika: : SunFlower
Registration date : 15/09/2008

Nazaj na vrh Go down